Beste Droger – De Beste Koop Wasdroger van Dit Moment!

Een wasdroger koop je niet vaak. Meestal gaan ze goed 8-15 jaar mee. Daarom is het niet onverstandig om ook een echt goede wasdroger te kopen. Hieronder heb je een overzicht van alle goede wasdrogers op dit moment. De lijst is gesorteerd op de score die ze krijgen. De lijst blijft altijd up to date. Als je de lijst ziet weet je dus dat je deze resultaten kunt vertrouwen.

DE BESTE WASDROGER (PLEK #1)

Op de eerste plaats staat niet één wasdroger maar 2. Dit komt omdat deze wasdrogers in principe in dezelfde fabriek gemaakt zijn. De wasdrogers die op nummer 1 staan zijn de Siemens WT47Y700NL en de Bosch TY87700NL.

De reden dat deze wasdrogers gelijk zijn aan elkaar komt doordat Bosch en Siemens een samenwerkingsverband hebben. Hiermee ontwikkelen ze samen producten, Erg effectief is deze methode zeker wel aangezien ze met een 7,5 boven de rest uit komen. Op het gebied van prijs schelen de wasdrogers niet zoveel met elkaar. De drogers zitten allebei onder de 800 euro. Welke precies goedkoper is ligt aan het moment. Dit verschilt van dag tot dag.

Derde Plaats

Op de derde plek staat de BEKO DPU 7380 X. Deze wasdroger is in onze ogen de beste om te kopen. In tegenstelling tot de dure toppers kost dit exemplaar maar €469. De prijs/kwaliteit verhouding van deze wasdroger is uitstekend.

Het beste type wasdroger is de warmtepomp

Uit het onderzoek is gebleken dat als geld geen factor is dat een warmtepompdroger dan de beste droger is om te kopen. Deze droger levert het beste resultaat en verbruikt het minste stroom. Wil je leren hoe deze droger werkt? Lees dan de pagina over warmtepompdrogers.

Het beste merk wasdroger

Op dit moment blijkt dat het beste merk wasdroger Siemens en Bosch is. Deze twee duitse giganten hebben samen een ontzettend goede wasdroger afgelevert. 

Wasdroger vergelijken en kopen

Wil je zelf drogers vergleijken met elkaar zodat je weet welke het beste bij jou past? Ga dan naar onze sectie over drogers.