Afvoerdroger Lucht kopen – Wat is Het & De Beste

BESTE LUCHTAFVOERDROGER

luchtstroom binnen een luchtdrogerLuchtafvoerdrogers waren eerst samen met condensdrogers de enige wasdroger. Sindsdien heeft de warmtepompdroger heel veel markt afgepakt van beide. Echter is er nog steeds ruimte voor deze wasdroger.

HOE WERKT DE WASDROGER?

Bij een luchtafvoerdroger word luchtverwarmd door een gloeispiraal. De lucht word vervolgens door de trommel gestuurd. De warmte zorgt ervoor dat het vocht uit de kleding getrokken word. Vervolgens moet de lucht uit de trommel. Dit gaat doormiddel van een buis. De lucht moet de buitenlucht in dus het is noodzakelijk dat de slang door een raam naar buiten kan. Het kan ook via een ventilatiegat.
Deze techniek is niet bij elk huis mogelijk. Hij moet namelijk bij een plek staan waar het mogelijk is om de hete lucht af te voeren.

WELKE LUCHTAFVOER DROGER MOET JE KOPEN?

Wil je echt de top of the line afvoerdroger dan moet je gaan voor de Miele T8703 wasdroger. Het nadeel hiervan is wel dat je er €665 voor betaald. Als geld je wat uitmaakt kan je beter gaan voor AEG Lavatherm 65170AV. Deze kost namelijk maar €278,57.

Meer weten over wasdrogers kan ook onze website.

Groter budget en dus een Warmtepompdroger Kopen

Als je een groter budget hebt en je wat vaker wast dan raden wij je de warmtepompdroger aan. Dit is de zuinigste wasdroger die momenteel op de markt is. De werking zorgt ervoor dat ze vaak een erg sterk energielabel hebben.