ZO VERSIER JE JE WASDROGER HET BESTE!

Je wasdroger versieren is echt een leuke activiteit voor op de luie zondag. Normaal is dit apparaat ontzettend lelijk. Het is daarom erg leuk als je er iets moois van maakt. Dit is zeker leuk om te doen op het moment dat hij op een plek staat waar veel mensen hem zien.

HOE VERSIER JE JE WASDROGER

Voor het versieren kan je van alles en nog wat gebruiken. Er zijn echter wel enkele dingen die niet werken en wel werken. Om te zorgen dat je zo een leuk mogelijke creatie maakt hebben we hier wat tips voor je.

  • STIFTEN

Het is ontzettend leuk om met stiften op de wasdroger te tekenen. Doordat het er slecht tot niet van af gaat blijf je de kunstwerken ontzettend lang zien. Heb je een stel kinderen is dit een hele makkelijke manier om hun kunsten vast te leggen.

MAGNETEN WERKEN NIET ZO GOED

Op je koelkast is het een ontzettend leuk idee. Op wasdrogers werkt het echter niet. Deze gaat zo hard te keer dat de magneten er waarschijnlijk erg snel af zullen vallen.

WASDROGER VERVEN

Er zijn maar weinig wasdrogers die een andere kleur hebben dan wit. Dit vinden veel mensen behoorlijk saai. Om je wasdroger goed te pimpen is het mogelijk om hem te verven. Zo kan je hem precies de kleur geven die bij jou en de inrichting van je huis past.​​​​

GEBRUIK JE EIGEN CREATIVITEIT

Mensen kunnen je heel veel advies geven maar zelf weet je het beste wat je leuk vind. Bedenk daarom zelf wat je precies leuk vind om te veranderen aan je wasdroger en doe dat. Wellicht ben je zo creatief dat je het met ons wilt delen. Als dat het geval is stuur ons dan een mailtje op info@droger-kopen.nl

EXTRA TIPS:

LAAT JE KINDEREN HELPEN

Kinderen vinden het ontzettend leuk om dingen te versieren. Soms dingen die ze mogen versieren en soms plekken waar ze eigenlijk vanaf moeten blijven (op de muur tekenen bijvoorbeeld). Het is ontzettend leuk om samen met je kinderen je wasdroger te versieren. Koop leuke stickertjes en laat de kids uitkiezen welke er op de wasdroger terecht komen.

KOOP LIJM

Magneten blijven niet plakken. Daarentegen kan lijm wel goed blijven zitten op de wasdroger. Koop daarom een tube sterke lijm. Hierdoor kan je van allerlei gekke objecten op je droger plakken.

ZOEK INSPIRATIE

Sommige mensen barsten van de inspiratie. Geef ze een potlood en je krijgt een tekening, geef ze een kwast en je krijgt een schilderij terug. Niet iedereen is zo creatief. Om toch iets leuks te maken als je niks kan verzinnen hebben we een tip. Gebruik onze grote vriend Pinterest. Online heb je de leukste voorbeelden van mensen die hun saaie apparaten in huis gepimped hebben. Zoek een leuk voorbeeld en maak het na.

AAN DE SLAG

Zo, dat waren wel genoeg tips van onze kant. We hopen dat je nu goed weet hoe je je wasdroger kan versieren. Weet je dit dan kan je komende zondag lekker aan de slag met de kids. Ben je benieuwd naar andere tips van ons kijk dan even op onze blog.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het dan met je familie en vrienden via je favoriete social media kanaal!

Ben je nu toe aan een nieuwe wasdroger, dan helpen wij je met je keuze.