Beste Condensdroger Kopen – Uitleg & Aanbiedingen

BESTE CONDENSDROGER

Condensdrogers waren vroeger een stuk populairder. Tegenwoordig vallen ze echter in de schaduw van de warmtepompdroger. Het systeem heeft wel iets weg van dat van een warmptepompdroger. Het is alleen wel een heel stuk minder zuinig.

NIET DE MOEITE WAARD

Dat is ons advies. Ja, ze zijn een stuk goedkoper als de meeste modellen warmptepompdrogers maar ze scoren bijzonder slecht. Indien je een klein budget hebt is het slimmer om te kijken naar de BEKO DPU7380X die €469 kost. Dit is een erg goede warmptepompdroger die ook nog jaarlijks scheelt in energiekosten. Indien dit ook nog boven budget is kan je kiezen voor de AEG Lavatherm 65170AV. Dit is een luchtafvoerdroger met een prijskaartje van €289. Je zult hier op de lange termijn wel meer geld mee kwijt zijn aan door de hoeveelheid stroom die de droger gebruikt.

Warmtepompdroger als Alternatief

Het is niet verstandig om een condensdroger aan te schaffen want je krijgt geen waar voor je geld. De wasdrogers die je tegenwoordig het voortouw dragen zijn de warmtepompdrogers. Deze drogers zijn een soort geupgrade condensdrogers. Het grote voordeel wat je behaalt is dat ze een stuk zuiniger zijn dan condensdrogers. Wil je dus een goede wasdrogers aanschaffen dan moet je kijken om een warmtepompdroger aan te schaffen

Meer weten over wasdrogers

Ben je nu nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over wasdorgers dan helpen wij je graag verder. Wij zijn een van de weinige goede informatiebronnen die gratis advies geven. Neem een kijkje op onze pagina over wasdrogers voor meer info.