Wasdrogers Vergelijken: Nieuwe Droogtrommel Kopen

ALLES WAT JE NODIG HEBT OM EEN WASDROGER TE KOPEN

Wasdrogers gaan lang mee. Maar zonder wasdroger zitten is heel vervelend. Daarom is het fijn om hulp te krijgen bij het kiezen van een wasdroger. Voor deze hulp heb je droger-kopen. Hier krijg je gratis de beste informatie die je nodig hebt voor het maken van een goede keuze.

DE BESTE WASDROGER

Wil je graag weten welk weten welke wasdroger het beste is. Klik dan op dan op de afbeelding hier rechts.
Heb je echter een bepaald budget wat je maar graag wilt uitgeven aan een nieuwe wasdroger? klik dan op het budget wat je hebt.

Welke Wasdrogers zijn er en Welke wasdroger past bij jou?

Bij het kopen van een nieuwe wasdroger moet je gaan kiezen wat voor soort wasdroger bij jou gebruik past. Elke wasdroger heeft zijn eigen voordelen en nadelen. Er zijn 4 soorten wasdrogers. Warmtepompdrogers, Condensdrogers, Afvoerdrogers en gasdrogers. De laatste word bijna niet meer verkocht of gebruikt. Deze laten we daarom ook buiten beschouwen.

Klik op de tabbladen hieronder om te lezen welke wasdroger bij jou past.

#1 CONDENSDROGER

Ook bij een condensdroger zorgt warme lucht er voor dat het vocht uit het wasgoed wordt onttrokken. Deze warme lucht wordt uiteindelijk niet naar buiten afgevoerd, maar wordt opgevangen in de condensbak van de droger. Deze condensbak moet daarom ook na iedere droogbeurt geleegd worden. Tegenwoordig is het bij enkele condensdrogers ook mogelijk om de condensbak aan te sluiten op een afvoer, waardoor deze automatisch geleegd kan worden.

#2 WARMTEPOMPDROGER

Een warmtepompdroger werkt eigenlijk hetzelfde als een condensdroger. Het grote verschil tussen beide type drogers is dat de warmtepompdroger veel zuiniger is dan een condensdroger. Dit komt doordat de droger de warme lucht die de droger gebruikt kan hergebruiken. Een ander gevolg van dit systeem is dat een warmtepompdroger gemiddeld 20 minuten langer bezig is met het drogen van de was dan een condensdroger.

#3 LUCHTAFVOERDROGER

Bij een afvoerdroger wordt er door middel van een gloeispiraal lucht verwarmd. Deze warmte lucht onttrekt het vocht uit de was, waardoor de was droog zal worden. Uiteindelijk zal deze warme lucht uit de droger moeten kunnen. Dit gaat door middel van een afvoerbuis- of slang door een raam, deur of gat in de muur naar buiten. Het is dus belangrijk dat u nagaat of dit mogelijk is in uw huis. Afvoerdrogers zijn over het algemeen iets energiezuiniger dan condensdrogers. De plaats in huis van deze droger heeft gevolgen voor het energieverbruik en de snelheid van de droger. Het blijkt namelijk dat wanneer u een afvoerdroger in een warme ruimte plaatst, de afvoerdroger minder energie verbruikt én de droogprogramma’s sneller klaar zijn.

De prijs van luchtafvoerdrogers is vaak erg laag.

Wat is het Beste Merk & Waar ben jij Vertrouwd mee?

Iedereen heeft zijn eigen voorkeuren op het gebied van merken. Daarom hebben kan je op je op deze website ook makkelijk een goede droger vinden van een specifiek merk. Hierboven staan de merk Tabbladen waarmee je informatie over het merk vind.

SIEMENS WASDROGERS​​​​

BOSCH WASDROGERS

ZANUSSI WASDROGERS

WHIRLPOOL WASDROGERS

SAMSUNG WASDROGERS

MIELE WASDROGERS

INDESIT WASDROGERS

BEKO WASDROGERS

AEG WASDROGERS

Wasdrogers die zuinig zijn en dus goed voor het milieu

Goed zijn voor het milieu word steeds belangrijker. Dit is ook zo bij wasdrogers, daarom hebben wij de beste drogers uitgezocht voor het milieu. Naast het milieu besparen scheelt het u ook jaar na jaar in kosten op uw energierekening. Ben u benieuwd naar de drogers dan kunt u op de naam klikken voor de volledig review.

Wasdroger naam

Milieuscore

Algemene Score

Beko DPU 8306 X

9

6,9

Beko DPY 8506 GXB1

8,9

6,6

Siemens WT47Y700NL

8,6

7,5

Bosch WTY87700NL

8,6

7,5

Whirlpool Caremotion Ultra+

8,6

6,3

Samsung DV70F5E2HGW/EN

8,5

6,8

Samsung DV70F5E0HGW

8,5

6,8

Beko DPY 7405 GXB3

8,5

6,8

Samsung DV90F5E6HGW/EN

8,4

7